Ćwiczenia portowych straży pożarowych w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1970)
Przedstawia ćwiczenia straży pożarnych w porcie Gdańskim, 1970 rok.