Ex Libris Milady Olexové / Ct. Šťastný. - Šťastný, Ctibor (1884-1962) ([wydawca nieznany], 1933)
Przedstawia w obramowaniu drzewa nad wodą, napis: Ex Libris Milady Olexové, pod wyobrażeniem autograf artysty i data.