Ex Libris Wandy Kandziory / A. Kandziora. - Kandziora, Andrzej (1928-2020) (1969)
Na tle owalu, prostokątna tablica z napisem: Ex Libris Wandy Kandziory, wokoło korowód dzieci trzymających się za ręce.