Ex Libris Wandy Kandziory - Kandziora, Andrzej (1928-2020).; Kandziora, Wanda (1969)
Na tle owalu, prostokątna tablica z napisem: Ex Libris Wandy Kandziory, wokoło korowód dzieci trzymających się za ręce.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, symbol techniki graficznej i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1990.