Społeczno-Obywatelska Liga Kobiet przyjmuje zapisy na 3-ci kurs Kroju i Szycia / Społeczno-Obywatelska Liga Kobiet Zarząd. ([s.n.], 1946)
Afisz inf. o kursie, który rozpoczynał się 3 listopada 1946 r.