Społeczno-Obywatelska Liga Kobiet przyjmuje zapisy na 3-ci kurs Kroju i Szycia - Społeczno-Obywatelska Liga Kobiet. Zarząd Główny (Malbork : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o kursie, który rozpoczynał się 3 listopada 1946 r.
Keywords: Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- plakaty; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- źródła