[Afisz teatralny] Adolf Wasilewski - Kopciuszek : Bajka w 4 aktach (6 obrazach) / Teatr Rozmaitości w Krakowie. ([wydawca nieznany], 1959)
Afisz informujący o przedstawieniu z 1959 r. Adaptacja i reżyseria: Maria Billiżanka, dekoracje: Kazimierz Mikulski, kostiumy: Jerzy Jeleński, choreografia: Mikołaj Kopiński.