Exlibris Hermann Wiese Zb. J. - Janeczek, Zbigniew (1946- ). (1988)
Przedstawia blok kamienny z antyczną płaskorzeźbą wśród wzburzonych fal. Pod odciskiem płyty sygn. aut. Pod kompoz. napis: Exlibris Hermann Wiese.