Exlibris Hermann Wiese - Janeczek, Zbigniew (1946- ).; Wiese, Hermann (1935-2009). ([Łódź], 1988)
Przedstawia blok kamienny z antyczną płaskorzeźbą wśród wzburzonych fal. Pod odciskiem płyty sygn. aut. Pod kompoz. napis: Exlibris Hermann Wiese.
Miejsce wg działalności aut.