Zjednoczenie Polskich Zespołów Śpiewaczych i Instrumentalnych Związek Gdański [...] zaprasza na uroczystość 60-lecia działalności Kaszubskiego Okręgu Śpiewaczego. ([s.n.], 1969)
Afisz inf. o uroczystości wraz z programem 14.12.1969 r.