Ex Libris Petras Jakštas / G. Bagdonavičius. - Bagdonavičius, Gerardas (1901-1986) (1928)
W podwójnym obramowaniu pomnik żołnierzy litewskich. U dołu napis: Ex Libris Petras Jakštas. Nazwisko artysty i data ryte pod kompozycją.