Załadunek polskiej siarki na jednostkę w porcie Gdańskim / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1971)
Przedstawia załadunek siarki na state w gdańskim Siarkopolu, 1971 r.