Makieta szpitala, który zostanie zbudowany na Zaspie / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia makietę zpitala, który zostanie zbudowany na Zaspie w Gdańsku, 25 kwiecień 1977 r.