Makieta szpitala, który zostanie zbudowany na Zaspie - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1977)
Przedstawia makietę zpitala, który zostanie zbudowany na Zaspie w Gdańsku, 25 kwiecień 1977 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Szpitale -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Zaspa (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk