Prace Ociepki w salonie wystawowym BWA w Gdyni / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia obrazy Teofila Ociepki, które były wystawiane w galerii Biura Wystaw Artystycznych w Gdyni w 1977 r.