Ratusz Gł[ówny] w odbudowie, fragment wieży i attyka renesansowa po konserwacji [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1960)
Przedstawia wieżę i renesansową attykę Ratusza Głównego Miasta po konserwacji, 1960 r.