Powiatowy Dom Kultury, Gdańskie Towarzystwo Przyjaciół Sztuki, Zrzeszenie Kaszubsko-Pomorskie w Wejherowie zapraszają na wystawę sztuki ludowej ziemi wejherowskiej. ([s.n.], 1969)
Afisz inf. o wystawie 18.06-30.08.1969 r. w Wejherowie.