[Martwa natura z gruszkami] - Podolski, Wiktor (1901-1970). ([Warszawa], 1920)
Przedstawia kompozycję z kielichem, miską i gruszkami.
U dołu kompozycji ołówkiem sygnatura autora.
Miejsce powstania według działalności autora.
Data powstania według działalności autora.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1900-1945.