Transport pomnika Obrońców Poczty Polskiej / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia fragment pomnika Obrońców Poczty Polskiej na dżwigu, 1979 r.