Ex Libris Leo Bruggeman / Zbigniew Janeczek. - Janeczek, Zbigniew (1946- ). (1984)
Na tle fragmentu drukowanego tekstu, część barokowej ryciny: kobieta i mężczyzna. U dołu napis: Ex Libris Leo Bruggeman, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.