[Afisz teatralny. Incipit] Danziger Theater. Zweites Abonnement. No. 12. Dienstag den 29sten November 1825. Pagenstreiche. Eine Posse in 5 Aufzügen von A. v. Kotzebue. ([Gdańsk] : [wydawca nieznany], 1825)
Afisz przedstawienia "Pagenstreiche. Eine Posse in 5 Aufzügen" Augusta von Kotzebue.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie treści afisza i katalogu historycznego PAN Biblioteki Gdańskiej.
Keywords: Kotzebue, August von -- (1761-1819).; Stadttheater (Gdańsk) -- 19 w. -- druki ulotne; Afisze -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Teatry -- Polska -- Gdańsk -- 19 w. -- druki ulotne