Exlibris Norbert Lippoczy / E. S. - Schöner, Erich Anton (1901-1979) (1979)
W obramowaniu kobieta zrywająca winogrona, w prawym dolnym rogu tablica z napisem: Exlibris Norbert Lippoczy. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.