Exlibris Norbert Lippoczy - Schöner, Erich Anton (1901-1979).; Lippóczy, Norbert (1902-1996). (1979)
W obramowaniu kobieta zrywająca winogrona, w prawym dolnym rogu tablica z napisem: Exlibris Norbert Lippoczy. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, symbol techniki graficznej i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Austria -- 20 w