Strukturalne następstwa cyfryzacji w niemieckim systemie medialnym / Zbigniew Oniszczuk. - Oniszczuk, Zbigniew (1955-2020)
Zakres i treść: systematyczny wzrost społecznego znaczenia Internetu głównym skutkiem cyfryzacji, Internet sprzymierzeńcem telewizji, zmiany w funkcjonalnym znaczeniu niemieckich mediów masowych, wykorzystanie Internetu przez niemieckich wydawców prasowych, skutki cyfryzacji wyzwaniem dla niemieckiej polityki medialnej.