Towarzyskie zawody piłkarskie Kolejarz Toruń-Budowlani Lechia. (Gdańsk : [s.n.], 1951)
Afisz inform. o meczu 18.03.1951 r.
Keywords: Lechia Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Piłka nożna -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne