Franciszek Lehar - Skowronek / Krechowicz. - Krechowicz, Jerzy (1937-2023) ([wydawca nieznany], 1976)
Plakat spektaklu w Teatrze Muzycznym w Gdyni w 1976 r. Plakat w różnych kolorach przedstawia postać półnagiej kobiety na tle ptasiego gniazda.