Franciszek Lehar - Skowronek - Krechowicz, Jerzy (1937-2023). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1976)
Plakat spektaklu w Teatrze Muzycznym w Gdyni w 1976 r. Plakat w różnych kolorach przedstawia postać półnagiej kobiety na tle ptasiego gniazda.
Nazwisko autora w prawym dolnym rogu.
Keywords: Teatr Muzyczny (Gdynia) -- plakaty; Plakaty -- 1945-1990.