[Afisz. Incipit] Hallo! Uwaga! Wielka Zabawa Taneczna na którą Cech Fryzjerów w Elblągu uprzejmie zaprasza wszystkich Obywateli miasta ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie 2.08.1947 r.