[Afisz. Incipit] Hallo! Uwaga! Wielka Zabawa Taneczna na którą Cech Fryzjerów w Elblągu uprzejmie zaprasza wszystkich Obywateli miasta ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie 2.08.1947 r.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.