Medal. Józef Piłsudski. Niepodległość Polski 11 listopada 1918 r. (Polskie Towarzystwo Archeologiczne i Numizmatyczne, 1985)
Awers: popiersie Józefa Piłsudskiego w maciejówce na głowie, napis w otoku: Józef Piłsudski Niepodległość Polski 11-Listopada 1918 r. Rewers: orzełek legionowy z literą L na tarczy, na dole: PTAiN Warszawa 1985.