[Afisz teatralny. Incipit] Medor Komedia 3-ch aktach Henryka Malin ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu 23.04.1947 r. w sali Teatru Dramatycznego w Sopocie przy ul. Rokossowskiego 39/41.