[Afisz teatralny. Incipit] Medor Komedia 3-ch aktach Henryka Malin ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu 23.04.1947 r. w sali Teatru Dramatycznego w Sopocie przy ul. Rokossowskiego 39/41.
Keywords: Teatry -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.