Powiatowy Zarzad Stronnictwa Ludowego w Elblagu. (Elblag : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o zapisach na członków i poradach prawnych z sierpnia 1946 r.
Brak pol. znaków.
Keywords: Stronnictwo Ludowe (1944-1949) -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne