Libri Z. Szymczaka / Bohdan Rutkowiak. - Rutkowiak, Bohdan (1933- ). ([wydawca nieznany], 1988)
Diabeł siedzący pod muchomorem, u dołu napis: Libri Z. Szymczaka. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji i nr dzieła: 99.