[Afisz. Incipit] Miejski Komitet Odbudowy Warszawy w Gdańsku organizuje ... wielki bal w rytmie Stolicy. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o zabawie w sopockim Grand Hotelu, 5.09.1953 r.
Keywords: Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Odbudowa ze zniszczeń wojennych (1914-1939) -- Polska -- Warszawa -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.