[Afisz. Incipit:] Odział Krakowski Związku Zawodowego Literatów Polskich ... odczyt p.t. Twórczość Lucjana Rydla / Odział Krakowski Związku Zawodowego Literatów Polskich. ([wydawca nieznany], 1938)
Afisz informujący o odczycie Wiesława Goreckiego 28.10.1938 r. w sali Uniwersytetu Jagiellońskiego.