[Afisz teatralny. Incipit:] Aleksander Fredro - Zemsta : Komedia w czterech aktach / Teatr Narodowy. (Teatr Narodowy, 1962)
Afisz informujący o przedstawieniu 14.07.1962 r. Reżyseria Ewa Bonacka, scenografia Władysław Daszewski, opracowanie muzyczne Augustyn Bloch.