Łuk Tytusa i Koloseum - Rzym - Chudzyński, Feliks (1942-2008). ([Sopot], 1973)
Przedstawia widok Łuku Tytusa w Rzymie z sylwetką Koloseum w oddali.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, technika, numer odbitki, sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według działalności autora.
U dołu kompozycji, centralnie rytowany napis: L'Arco Di Titto E Colosseo.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1970-2000.; Rzym (Włochy) -- w sztuce