[Afisz. Incipit] Liga Kobiet urządza 7 maja 1949 r. w salach Grand-Hotelu ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o imprezie, z której dochód przeznacza się na wyposażenie świetlicy dla dzieci.