[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. Zarzad Miejski w Slupsku zawiadamia ogol mieszkancow miasta Slupska, ze ... od 1-6 sierpnia 1946 r. bedzie ... przeprowadzona "Ankieta Meldunkowa" ... / L. Przewoźniczek. - Przewoźniczek, Leopold ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o obowiązku wypełnienia ankiety meldunkowej.