Obrady Prezydium PAN w Ratuszu Głównomiejskim / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1971)
Przedstawia obrady Prezydium PAN w Ratuszu Głównego Miasta w Gdańsku, 1971.