[Ogrójec przy kościele św. Barbary w Krakowie] / Jan Wojnarski. - Wojnarski, Jan (1879-1937) (1920)
Przedstawia tzw. Ogrójec - kaplicę cmentarną połączoną z kruchtą przy kościele św. Barbary w Krakowie.