Tosca : Musikdrama in drei Akten von V. Sardou - L. Illica - G. Giacosa. ([S.l. : s.n.], 1936)
Ulotka inf. o wystawieniu opery 18.10.1936 r.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne