[Zimowisko w Otominie koło Gdańska] / fotografia E. Pawłowski. - Pawłowski, Eugeniusz (1939- ). (Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia dzieci pracowników Pomorskich Zakładów Gazownictwa i PP "Polmozbyt" na zimowisku w Otominie koło Gdańska, luty 1979 r.