[Afisz teatralny. Incipit:] Najszczęśliwsza z sióstr sztuka w czterech odsłonach Ewy Szelburg-Zarembiny / Teatr Łątek. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu 26-31 grudnia 1947 r. oraz 1 stycznia 1948 r. Opracowanie plastyczne: Olga i Ewa Totwen.