[Afisz teatralny. Incipit:] Najszczęśliwsza z sióstr sztuka w czterech odsłonach Ewy Szelburg-Zarembiny - Teatr Łątek (Gdańsk). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu 26-31 grudnia 1947 r. oraz 1 stycznia 1948 r. Opracowanie plastyczne: Olga i Ewa Totwen.
Keywords: Teatr Łątek (Gdańsk) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.