Ikar - Haras, Adam (1940-2018) ([Gdańsk], 1969)
Przedstawia stylizowaną sylwetkę mężczyzny w locie.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.