Car i generał / T. A. Lewandowski. - Lewandowski, Tadeusz A. (1941-2012) ([wydawca nieznany], 1966)
Plakat przedstawia twarz mężczyzny i poniżej zarys niewielkiej postaci. Nazwisko autora w prawym dolnym rogu.