Danzig Frauengasse. Beischlag mit Wasserspeier (Danziger Pamukelskopp). ([S.l. : s.n., 1905)
Przedstawia ul. Mariacką w Gdańku, ujęcie w kierunku Bramy Mariackiej, na pierwszym planie przedproże i rzygacz w kształcie głowy dorsza, ok. 1935 roku.
Data wg przedstawienia.
Fot. Gd.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Ulica Mariacka (Gdańsk, Polska) -- karty pocztowe; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe