[Stan wojenny 1981] [Zomowiec bijący czlowieka] / Fotografował Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1981)
Przedstawia zomowca bijącego leżącego na ulicy demonstranta, 16 grudnia 1981 roku.